PERSONLIG TRÄNING

I ALLA PAKET INGÅR FÖLJANDE
 
Uppstartssamtal
Funktionsanalyser av din kropp för att se just dina förutsättningar
Periodisering av din träning och träningsschema under tiden du tränar med mig

PAKET 1

5 TRÄNINGSPASS 2875:-

PAKET 2

10 TRÄNINGSPASS 5.500:-

PAKET 3

20 TRÄNINGSPASS 10.000:-


1 träningspass är 1 timme. Det går att dela upp betalningen. Priserna gäller tom 1/5-24.

FUNKTIONSANALYSER

Jag jobbar med funktionsanalyser där syftet är att analysera varje kunds unika kropp och funktion och utifrån det sträva efter att skapa den optimala träningen för just den specifika personens förutsättningar och mål. Vi är alla unika.

Grunden för att kunna utföra rörelser med kvalitet som möjliggör långsiktig hållbarhet inom funktion eller prestation bygger i huvudsak på fem hörnstenar:

STABILITET/KONTROLL  -  RÖRLIGHET -  SYMMETRI  - BALANS  - STYRKA

PEPPKAMPEN

Peppkamppen ligger mig otroligt varmt om hjärtat. Inte bara på grund av att den drivs av min syster Marita, utan för att de faktiskt är den metod eller livsstil som jag mått som bäst med och kunnat hålla mig längst till.

Mer info finner ni på: maritathorell.com

BAKGRUND

Jag har inte tränat hela mitt liv utan det är något jag funnit glädje i på senare år och jag har gått ifrån att tycka det är skrämmande att vistas på gym till att se de som mitt andra hem. Detta var också tvunget för att kroppen skulle orka och för att jag skulle hålla i mitt arbete som skönhetsterapeut.

MIN RESA

Jag har genom hela mitt vuxna liv kämpat med min vikt och som mest gick jag ner 40kg. Jag är inte där just nu utan det är en pågående kamp och resa för mig.

Träningen fyller mig med glädje och välmående medan kosten är en daglig utmaning. Min egna resa följer ni på instagram: Maddde_t