VI ARBETAR FÖR EN FRISKARE ARBETSPLATS

Friskvårdsterapeuterna har flera års erfarenhet av företagsmassage. Vi samarbetar med såväl små som stora företag samt i projektform på event, mässor och liknande. Vi utgår från Bollnäs men tar emot uppdrag i hela Hälsingland.
 
Allting började med att vi själva fick förfrågan från ett företag som ville erbjuda massage till sina anställda. Vi märkte hur viktigt det var och vilken positiv effekt det gav personalen. Några år senare bestämde vi oss för att satsa fullt ut på friskvård till företag och har nu anställda som åker ut på uppdrag.
 
Massage och friskvård i övrigt ligger helt rätt till i tiden. Arbetsprestationerna ökar och det förväntas mycket av oss som medmänniskor. Med massage förebygger du en god hälsa, såväl fysisk som psykisk.
Massage är en investering i företaget.

VARFÖR FÖRETAGSMASSAGE?

Varför massage på jobbet?
Riksdagen har beslutat att massage skall räknas som friskvård, och det gör att all personal på företagen kan erbjudas massage utan att bli förmånsbeskattade. För att massagen skall vara skattefri friskvård måste hela personalen erbjudas förmånen och massagen måste utföras på arbetsplatsen. (Proposition nr:2002/03:123, beslutet togs 30 dec 2003.

Såhär säger skatteverket
"Massage – syftet med massagebehandlingar ska vara att lindra spänning i muskulaturen till exempel på grund av ensidigt eller tungt arbete, till exempel kontorsmassage och kroppsmassage. Även massagebehandlingar av enklare slag utförd av naprapater och kiropraktorer ingår".

Massagens fördelar
• förbättrar sömn och minskar trötthet
• lindrar smärta
• förbättrar blod- och lymfcirkulation
• ökar uppmärksamhet och koncentrationsförmåga
• minskar depression samt lindrar och motverkar stress
• förbättrar immunförsvar genom hormonpåverkan
• balanserar och förbättrar funktionen i leder och muskler
• har en lugnande effekt på nervsystemet
• frigör ”lugn och ro hormonet” oxytocin

Massagen är alltså en investering i företaget som minskar risk för sjukskrivningar och ökar arbetsförmågan.

Hur går det till?
Om ni är osäkra och vill testa går det bra att prova på ett tillfälle utan avtal för att se om det är något som passar er. Vi skickar gratis offert där ni får välja ett alternativ som passar er. Om ni tackar ja till offerten skriver vi avtal på bland annat pris per massage, hur ofta vi ska komma samt hur många massager vi ska utföra per tillfälle och hur länge kontraktet gäller.

KONTAKTA OSS FÖR GRATIS OFFERT. VI ANPASSAR OSS EFTER ERA BEHOV OCH ÖNSKEMÅL.

REFERENSER

Älskar förmånen med massage på jobbet och tycker ni gör ett fantastiskt och proffsigt jobb både före, under och efter.

Ida, 26
Jag går på massage i förebyggande syfte så att jag inte ska få ont i ryggen eftersom jag har ett stillasittande jobb. Jag behöver bara gå upp på övervåningen. Efter massagen vill man inte stiga upp. Det är så skönt.
Karin, 62