Alla massagebehandlingar utförs av internationellt diplomerad spaterapeut

KLASSISK MASSAGE
25 MIN 395:-
50 MIN 695:-

En klassisk svensk massage. 
Säg till om du vill fokusera på problemområden eller om du bara vill ha en avslappnande stund.

MASSAGE MIX
50 MIN 695:-

En massagebehandling för dig som har mycket spänningar där vi blandar klassisk massage med hotstone och koppning för att komma åt på djupet.

LYXMASSAGE
70 MIN 895:-

Som en klassisk massage med det lilla extra! Här masserar vi förutom rygg, armar och ben även skalp, ansikte, händer och fötter. Total avslappning!

HOTSTONEMASSAGE
60 MIN 825:-

En helkroppsmassage med varma lavastenar. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, och minska stress.

KOPPNINGSMASSAGE
25 MIN 395:-
50 MIN 695:-

En form av djupgående bindvävsmassage, koppningen främjar även blodcirkulation och lymfsystem samt rensar bort slaggprodukter.

ANSIKTE/SKALP/NACKE
25 MIN 395:-

En skön behandling för dig som är stressad, har huvudvärk och mycket spänningar i ansikte, käkar och nacke/axlar. Vi gör en skalpmassage med rosmarin-spray med inslag av indian headmassage, i ansiktet gör vi en lättare massage och  ansiktsakupressur med jojobaolja. 
Avslutas med en djupgående massage av nacke och axlar.

CHOKLADMASSAGE
60 MIN 825:-

En avkopplande och mjukgörande helkroppsmassage för chokladälskaren där vi masserar med vit chokladolja innehållande kakaosmör och väldoftande vanilj. Avslutas med en chokladbit, en kopp té och en härlig "må-bra-känsla" i kroppen.

GRAVIDMASSAGE
25 MIN 395:-
50 MIN 695:-

Vi använder oss av en gravidkudde så att du kan ligga på mage och anpassar massagen efter dina behov och önskemål

THE JOURNEY OF ESSENCE
90 MIN 1.150:-

Kom ner i varv och få musklerna att slappna av ordentligt med denna djupt avslappnande helkroppsmassage med inslag av 3 olika essencer som hjälper oss att stilla tankarna, vara här och nu, behålla lugnet samt ger oss ökad kraft och energi.
Vi masserar rygg, nacke, axlar, armar, händer, ben och fötter, skalp och ansikte.